tisdag 8 maj 2012

Proint - VIKTIGT - fyra nya studiebesök

Hej.

Det var ett väldigt tryck på anmälningslistorna igår. Efter en dag finns det endast platser kvar på ett enda studiebesök (14 av 15 listor är alltså fulltecknade och nedtagna). Vi kan ha underskattat antalet studenter som följer kurser (förklaring: det finns många "spökstudenter" som läser kursen på pappret men som aldrig dyker upp på några aktiviteter).

Därför har vi fixat fyra extra studiebesök med kort varsel. Ni kan anmäla er till dessa studiebesök *under dagen* - fram till kl 15.00 idag tisdag 8 maj - genom att helt enkelt skicka ett mail till pargman@kth.se.

OBS!!! Om du redan har anmält dig till ett annat studiebesök måste du meddela vilket så att du kan strykas från den listan!

Den som anmäler sig först till ett nytt studiebesök blir också ansvarig för att koordinera studiebesöket (mer info följer till dessa personer). Det finns plats för 12 personer per studiebesök och de fyra nya ni har att välja mellan är:

To 10 maj kl 13-15 Expressen (expressen.se)
Ons 16 maj kl 10-12 Omanovic Production (omanovic.se, filmproduktionsbolag)
Ons 16 maj kl 10-12 Funka Nu (funkanu.se, användbarhet för funktionshindrade)
Ons 16 maj kl 13-15 Sjöland & Thyselius (st.se, teknikkonsultföretag)


För kännedom så är det enda återstående studiebesöket där det i nuläget finns platser kvar:
Fre 11 kl 13-15 Kapero (kapero.se) Processkonsulter

OBS! I den mån det finns platser kvar efter klockan 15 idag på de fyra nya studiebesöken ovan - eller om det dyker upp platser när en del byter studiebesök så kommer jag att sätta upp anmälningslistorna en sväng till strax efter 15-tiden i eftermiddag utanför avdelningen för medieteknik (hus E plan 6).

Jag beklagar strulet i samband med studiebesöken men hoppas att ni alla hittar något som ni får utbyte av!

Hälsnignar

/Daniel


--
Meddelandet är skickat från aktiviteten DM1578 Programintegrerande kurs 2011/2012.

Inga kommentarer: