tisdag 25 maj 2010

Proint påminnelse - obligatorisk IUM-redovisning, anmäld dig senast 12.00 idag onsdag!

Hej!

Som Björn tidigare meddelat ska ni inom ramen för proint/prosamkursen gå på slutredovisningen i IUM-kursen 1/6 (vilket är obligatoriskt - dispens för trängande skäl kan ges, kontakta i så fall Björn och lägg fram er sak).

Det finns fika, men du måste aktivt anmäla dig (se nedan) för att rätt mängd ska beställas! /kursledningen & exekutiva gruppen

===


Hej alla medieteknik-studenter!

Årets slutpresentationer i kursen Innehåll och uttryck i media hålls i år tisdagen den 1/6 i sal F1 klockan 13.00 (OBS ingen kvart)!

På temat "Framtidens musik/musikens framtid" presenteras en fantastisk kavalkad av spännande projekt som fjärdeårsstudenterna ägnat våren åt att förverkliga. Tillställningen är obligatorisk för alla som följer Proint/Prosam.

För att få fika måste du anmäla dig på hemsidan: <http://www.framtidensmusik.se/>. Där kan du även tjuvkika och läsa in dig på vad projekten som ska redovisas handlar om. Sista anmälningsdag är onsdag 26 maj kl 12.00.

Observera att det inte är någon akademisk kvart på slutpresentationerna, utan vi hoppas att du ska vara i tid på heltimmen!

Vänligen,

Exekutiva gruppen och kursledningen


---
Meddelandet är skickat från aktiviteten DM1578 Programintegrerande kurs.

Inga kommentarer: