måndag 25 januari 2010

Proint: Åreresenärer/motsvarande + videodokumentationsjobb av karriärveckan

Hej!
För er som av någon anledning inte kunde vara i era ordinarie grupper i torsdags, maila mig så placerar jag tillfälligt in er i grupper nu på torsdag. ANGE DIN ORDINARIE HANDLEDARE SAMT VILKEN ÅRSKURS DU FÖLJER I MAILET!

Glöm inte att också svara på enkäten i Bilda.

Sedan kort om karriärvecka + videodokumentationsextraknäck: Vecka 10 kommer det vara "karriärvecka" på KTH med lunchpresentationer i D2. Henrik Svensson som är chef för KTH Karriär vill börja bygga upp kontakter med medieteknikstudenter som mot ersättning kan deltaga i olika former av videodokumentationsjobb för evenemang som detta, och har frågat om jag kan förmedla nedanstående:

---
Videodokumentation under Karriär-veckan
Skapa en tydlig och bra dokumentation av presentationerna under Karriär-veckan. Eventet infaller vecka 10 och programmet omfattar presentationer 12:15 – 13:00 i sal D2 samtliga dagar 8 – 12 mars. Föreläsare och föreläsarens bilder ska mixas på ett pedagogiskt sätt. Åhörarna och åhörarnas frågor ska också fångas med god kvalitet och ingå i dokumentationen. Detta förutsätter en två-kamera-lösning (min).
---
Ersättning på timbasis utgår alltså. Hör av er till Henrik direkt om ni är intresserade på <hsn@kth.se>

Mvh Björn
---
Meddelandet är skickat från aktiviteten DM1578 Programintegrerande kurs.

Inga kommentarer: