tisdag 5 maj 2009

Proint/prosam: Viktig information

Hej! Här kommer två viktiga informationspunkter gällande proint/prosam; Obligatorisk närvaro på IUM-kursens redovisning 29 maj samt om studiebesöken:

Först
====
Som en del av Proint /prosam så ska alla deltagare ta del av fyrornas redovisning av kursen Innehåll och uttryck i media. Årets tema är Medier i framtidens lågenergisamhälle och redovisningen kommer att bestå av nio spännande projekt med anknytning till ämnet samt kommentarer från en utvald panel.

Redovisningen kommer att äga rum i F2, fredagen den 29:e maj klockan 13:00-16:30. Mer information kommer att dyka upp senare men boka in tiden redan nu! Närvaro är obligatorisk, och närvarolistor kommer att föras. Om man har giltiga skäl kan man dock få dispens från närvaron, men då måste man maila mig snarast.

Sedan
=====
Det börjar bli många som mailar och frågar om man kan skjuta på sin grupps seminarium pga att man inte hunnit fixa studiebesök. Alla måste deltaga både i studiebesök och på seminarium, men då det är absolut bäst att ha haft studiebesöket före seminariet gör vi för denna gång följande pragmatiska lösning:

ALLA SKA GÖRA FÖLJANDE

1) Om din grupp inte kommer få till stånd ett studiebesök senast i morgon onsdag så:
2) Gå in på http://spreadsheets.google.com/ccc?key=p407EawSalN0dgkNtOGaAPg och kolla på din grupp. Om det står "senare" behöver du inte göra något
3) Om det fortfarande står en tid och plats så maila mig på bjornh@kth.se samt din grupphandledare (glöm inte att meddela vilken grupp du tillhör), så skjuter vi upp seminariet.

Om din grupps seminarium skjuts upp till senare är det viktigt att ni får studiebesöket till stånd så snart som möjligt, samt att ni då omedelbart mailar mig när ni bestämt tid, så jag kan boka in seminarietillfället. Allt måste vara klart senast i maj för att ni ska kunna få era poäng.

Observera också att det inte kommer vara en godtagbar ursäkt att man väntat på att någon annan skulle ta tag i studiebesöket. Alla i gruppen har möjlighet att kontakta "sin" alumn ifall inte ettan/ettorna tagit tag i det.

Mvh Björn


---
Meddelandet är skickat från aktiviteten DM1578 Programintegrerande kurs.

Inga kommentarer: